Susanne Grahn

Akryl
Besöksadress: Sköldvägen 2,184 60 Åkersberga Hitta hit
Telefon: 073 613 90 53
E-post: info@abstraktkonst.nu
Facebook: Abstrakt Konst
Instagram: abstraktkonst_sg

Susanne Grahn är en autodidakt konstnär uppvuxen i en by utanför Luleå i Norrbotten. Numera bosatt i Åkersberga med en bakgrund inom resebranschen.

Hennes konstnärsresa började när livet förändrades drastiskt efter en hästolycka för snart 30 år sedan. Susannes längtan att få leva ut sin kreativitet började ta form genom olika konstkurser och utbildningar inom måleriet och hennes konstnärliga uttryck kännetecknas främst av det abstrakta. Susanne målar färgstarka stora konstverk men likväl jordnära dova/mjuka toner i harmoni.

Hon hämtar inspiration från naturen, miljöer och möten i vardagen. Oftast får jag en känsla som jag vill förmedla vilket jag gör i valet av färger och olika former i mitt måleri. Jag vill förmedla en känsla i mina målningar som får betraktaren att svepas med och förmedla värme och glädje berättar konstnären. För mig är det en fantastisk lycka att var och en kan se sin egen tolkning i mina konstverk.

Susanne målar även konstverk på beställning och Du är alltid välkommen att göra ett besök i hennes i ateljé. Susannes konst finns idag representerad av ett flertal gallerier. 

Kontakt uppgifter 

Susanne Grahn 
Sköldv 2
Åkersberga 
Mobil 0736 13 90 53

info@abstraktkonst.nu
Instagram: abstraktkonst_sg 
Facebook: Abstrakt Konst