Eva Linde

Akryl Stengods Textil
Utställningslokal: Fritzbergsvägen 62,186 51 Vallentuna. Hitta hit.
Telefon: 070 864 67 00
E-post: linde.eva@hotmail.com

Jag är född och uppväxt i Täby kyrkby i en familj på åtta personer i ett hus på två rum och kök. I min barndom fick jag följa med min mamma till stora villor i Djursholm där hon städade för att få ekonomin att gå ihop. Min pappa var uppfinnare och hade patent över hela världen vilket var kostsamt. Detta att få se vackra inredningar och konst har gett mig inspiration till mitt eget skapande.

Min kreativitet har även påverkats av min dyslexi. Idag brukar jag uttrycka att tack vare den, för att inte bli sedd som mindre begåvad, har jag under hela livet utbildat och lärt mig många olika tekniker. Några exempel är porslinsmålning, keramik, textil av alla de former, silversmide, målning, möbelrenovering, möbelsnickeri osv. osv.

Med min konst vill jag förmedla känslor och möjligheter till att kunna göra förändringar i sin livssituation. En KBT inriktad konstform. Mina målningar hänger både inne och ute i trädgården året runt.

I mitt arbete som arbetsterapeut har jag fått användning av mina kunskaper och fått möjlighet att ha stora utställningar där jag även föreläst med olika teman. Att vara kapten på sin egen livsbåt, Att använda båda hjärnhalvorna, Att hitta livets röda tråd, Att vara stenrik m.m.

Har du lust att höra och se mer om mitt konstnärskap är du välkommen till min utställning.

Jag bjuder på fika!